Panzanella W Stylu Puttanesca
Przepis w stylu Puttanesca Panzanellan jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz pastę anchois, pomidory śliwkowe, pieprz cherry chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak W Stylu Puttanesca, Spaghetti Alla Puttanesca, Włoski Styl, oraz Pasta Puttanesca....Wyczyść styl szafek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pomidory, pietruszkę, cebulę i paprykę.
Wymieszać EVOO, ocet, pasta anchois, czosnek, pieprz chile i sok z cytryny w misce.
Wlać wodę na chleb, następnie wykręcić bochenek i rozerwać go na kawałki wielkości kęsa. Wrzucić chleb, mieszankę warzywną i oliwki z dressingiem.
Uwaga kucharza: owinąć chleb luźno w folię przez noc, aby stał się czerstwy i trochę twardy (jeśli pójdzie za daleko, umieść go w plastikowej torbie na noc). Jeśli robisz sałatkę z wyprzedzeniem, możesz połączyć warzywa i pietruszkę w zamykanej plastikowej torbie i umieścić je w lodówce. Pit i posiekać oliwki i zwrócić je do pojemnika w lodówce. Opatrunek przechowywać w lodówce i doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.