Pachnąca Jesienna Zupa Jarzynowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pachnącej jesiennej zupy jarzynowej. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 259 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7. Jeśli masz liście laurowe, dyni, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tajska Pachnąca Zupa Jarzynowa, Jesienna Zupa Jarzynowa, oraz Gruszka i jesień-zupa jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę i czosnek; gotować i mieszać 3 do 4 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać z liśćmi laurowymi, papryką, pieprzem i cynamonem.
Wymieszać w kabaczku, pomidorach, pastie pomidorowej i bulionie; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż squash jest tender, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać kukurydzę i fasolę; zwiększyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Przed podaniem posypać bazylią.