Owoce i orzechy śniadanie Tabbouleh
Owoce i orzechy śniadanie Tabbouleh może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pszenicy bulgur, ananas, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz Tabbouleh Z Owocami.
Instrukcje
Odcedzić sok z ananasa do miarki szklanej; wlać ananasa do dużej miski. Do soku ananasowego dodać wystarczającą ilość mieszanki soku żurawinowego, aby uzyskać 1 szklankę; wlać do 1-do 1 1/2-quart patelni i dodać cynamon i gałkę muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; dodać bulgur. Wymieszać, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż soki zostaną wchłonięte, o 15 protokół.
Dodaj do ananasa jabłka, sok z cytryny, żurawinę, porzeczki, daktyle i orzechy pekan; wymieszać.
Dodać ciepłe bulgur i wymieszać.
Podawać na gorąco, ciepło lub chłodno; w przypadku uzupełnienia do 1 dnia do przodu, przykryć, gdy ostygnie i schłodzi.