Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj pikantnych Empanadas z Czarnej Fasoli. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 40 i kosztuje 53 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zielonej cebuli, chili w proszku, Jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostra Czarna Fasola Empanadas, Bananowo-Czarna Fasola Empañadas, oraz Empanadas z indyka i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozmrozić arkusze ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub do momentu, gdy będą łatwe w obsłudze.
2
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub spray z warzyw gotowania sprayu. Jajko i wodę wymieszać widelcem w małej misce.
Dodać pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę, zieloną cebulę i czosnek. Gotować do miękkości. Wymieszać sos pomidorowy, kminek, chili w proszku i pokruszony czerwony pieprz na patelni. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego.
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
A wine full of character and is both powerful and elegant. Delicate floral aromas over a background of very ripe fruit, oak and truffles. Its tannins have a fruity, meaty structure that evolves into velvety touches of smoke and spices acquired during aging.Ideal with meat, paella, and perfect with creamy cheeses.