Orzechowa zielona fasolka cebulowa
Nutty Onion Green Fasolka może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 196 kalorii , 2 g białka i 15 g tłuszczu każda. Za 73 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, soli, musztardy dijon i fasolki szparagowej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 22% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują orzechową fasolkę szparagową , łosoś w glazurze ze słodkiej soi z orzechowym brązowym ryżem i fasolką szparagową oraz fasolkę szparagową z cebulą i czosnkiem .
Instrukcje
Fasolę włóż do rondla i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8–10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące; odcedzić i odstawić.
Na dużej patelni podsmaż cebulę i orzechy pekan na maśle, aż cebula będzie miękka. W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sok pomarańczowy, musztardę i sól; wymieszać z masą cebulową. Gotuj 2-3 minuty dłużej lub do momentu, aż sos zacznie gęstnieć. Wymieszaj fasolę; przegrzać.