Oryginalny tort czekoladowy BAKER ' s German
Oryginalne niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Jeśli masz pod ręką jajka, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki czekoladowe BAKER ' s German, Słodkie ciasteczka czekoladowe BAKER ' s German, oraz Oryginalne ciasteczka czekoladowe BAKER ' s Chunk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Dno przykryć 3 (9-calowymi) okrągłymi patelniami z pergaminem; spryskać boki sprayem do gotowania. Mikrofalówka czekolada i woda w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 do 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1 min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Białka ubić w małej misce z mikserem na dużej prędkości, aż utworzą sztywne szczyty; odstawić.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Ubij masło i cukier w dużej misce z mikserem, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać żółtka, po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym. Zmiksować w roztopionej czekoladzie i wanilii.
Dodać mieszankę mąki na przemian z maślanką, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu.
Dodać białka; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Natychmiast uruchom małą szpatułkę wokół ciast w patelniach. Schłodzić ciasta na patelniach 15 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Przygotuj nadzienie kokosowo-orzechowe i lukier; rozłóż między warstwami ciasta i na wierzch ciasta.