Oryginalny tort czekoladowy BAKER ' s German

Oryginalny tort czekoladowy BAKER ' s German
Oryginalne niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Jeśli masz pod ręką jajka, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki czekoladowe BAKER ' s German, Słodkie ciasteczka czekoladowe BAKER ' s German, oraz Oryginalne ciasteczka czekoladowe BAKER ' s Chunk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dno przykryć 3 (9-calowymi) okrągłymi patelniami z pergaminem; spryskać boki sprayem do gotowania. Mikrofalówka czekolada i woda w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 do 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1 min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Białka ubić w małej misce z mikserem na dużej prędkości, aż utworzą sztywne szczyty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Ubij masło i cukier w dużej misce z mikserem, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać żółtka, po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym. Zmiksować w roztopionej czekoladzie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
6
Dodać mieszankę mąki na przemian z maślanką, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Dodać białka; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
8
Wlać do przygotowanych patelni.
9
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Natychmiast uruchom małą szpatułkę wokół ciast w patelniach. Schłodzić ciasta na patelniach 15 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
10
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
11
Przygotuj nadzienie kokosowo-orzechowe i lukier; rozłóż między warstwami ciasta i na wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn