Omlet Zachodni to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 28g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.91 za porcję. Jeśli masz masło, szynkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosty Omlet Zachodni, Wegetariański omlet Zachodni ze spiralną papryką, oraz [] Omlet z wędzonego łososia ze słodkim sosem sojowym & Sriracha & jak zrobić omlet na obiad dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej miseczce ubić 3 jajka i doprawić lekko solą i pieprzem. Odstawić.
Wlać ubitych jaj i gotować, stale mieszając żaroodporną gumową szpatułką, aż tylko gotowane, około 30 sekund. Wyłączyć ciepło i, za pomocą gumowej szpatułki, wygładzić na górze omlet tak, że równomiernie obejmuje wnętrze patelni. Jeśli używasz sera, posyp omletem około 2 łyżek stołowych.
Za pomocą gumowej szpatułki złóż omlet na pół i przenieś na rozgrzaną płytę. Przykryć folią, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałymi składnikami, aby w sumie zrobić 4 omlety.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego