Odliczanie # 6 Pieczone Święto Dziękczynienia Indyka, Mój Sposób

Odliczanie # 6 Pieczone Święto Dziękczynienia Indyka, Mój Sposób
com/przepisy / pieczone-thanksgiving-turkey-349795 " > pieczone Thanksgiving Turkey, oraz Pieczone Święto Dziękczynienia Turcji.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Oddziel nogi indyka od piersi, utrzymując kręgosłup w stanie nienaruszonym, a nogi nadal przymocowane do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
3
Odciąć pozostały kawałek kręgosłupa z piersi i zapisać (użyj go w patelni do pieczenia podczas gotowania indyka). Marchew i cebulę obrać i grubo posiekać. Z grubsza posiekać seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Jabłka pokroić w ćwiartki i usunąć rdzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Umieść 1/3 warzyw i jabłek w pojemniku wystarczająco dużym, aby pomieścić indyka z warzywami i jabłkami. Indyka doprawiamy do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Octu cydr wcierać do indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
6
Włożyć pierś do pojemnika i wyłożyć 1/3 warzyw i jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Dodaj nogi i wierzch z pozostałymi warzywami i jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
8
Umieścić w lodówce i niech marynować na noc.
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Wyjmij indyka z lodówki na godzinę przed gotowaniem, aby indyk mógł osiągnąć temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
11
Włożyć warzywa i jabłka na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
12
Umieść nogi, skórę bokiem do góry, na wierzchu warzyw, upewniając się, że jest miejsce, aby później dodać pierś.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
13
Umieść nogi w piekarniku, aby gotować pierwszy, o 1 godzinę 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Podczas gotowania nóg, aby zioło mieszanki tłuszczu kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
15
Zimny tłuszcz z kaczki umieścić w misce stojącego miksera z uchwytem na łopatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
Dodaj wszystkie posiekane zioła i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
17
Dodać sól i pieprz i mieszać przez 1 minutę, aż zioła są równomiernie rozproszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
18
Umieść mieszankę tłuszczowo-ziołową kaczki w grubej linii wzdłuż długiego boku 18-calowego kawałka plastikowej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
19
Zwiń w rurkę, przekręć końce, aż będą ciasne, a następnie umieść w lodówce, aby ustawić, ale nie twardnieć, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
20
Przesuń rękę pod skórę na piersi indyka, aby oddzielić skórę od piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
21
Odciąć jeden z końców rurki z tłuszczu kaczki. Ściśnij połowę mieszanki pod skórą na jednej piersi, a pozostałą na drugiej piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
22
Po ugotowaniu nóg umieść tymianek i rozmaryn na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
23
Ułożyć pierś na wierzchu ziół. Piecz, aż obie nogi i pierś osiągną wewnętrzną temperaturę 165 stopni F, około 2 godzin i 30 minut dłużej. Po wyjęciu ptaka z piekarnika, pozostaw go na 15 minut przed cięciem. A teraz kop i miłego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W29 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia43
Magazyn