Obroty Łososiowe
Need a pescatariańskie danie główne? Salmon Turnovers może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 18g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście pietruszki, pikle, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Łososiowo-Ziołowe, Łososiowa Śmietana (Pasty), oraz Obroty Fruit ' n ' Nut.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozwałkuj ciasto francuskie, aby nie było szwów.
W misce połącz łososia, grzyby, marynaty, ryż, szalotki, pietruszka, sól i pieprz.
Umieść 1 łyżkę nadzienia w środku każdego kwadratu.
Wyszczotkuj wewnętrzne krawędzie ciasta francuskiego z myciem jajkiem i złóż, aby utworzyć trójkąt. Za pomocą widelca uszczelnij krawędzie. Poke szczeliny lub dwa w górnej części każdego obrotu.
Blaty pędzla z myciem jajkiem.
Piec w piekarniku przez 30 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.