Nowa Meksykańska Gorąca Czekolada
Przepis nowa meksykańska gorąca czekolada może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten napój ma 111 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, mielonej gałki muszkatołowej, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Zupa gorąco-kwaśna.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużym, ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Stopniowo dodawać mleko i ekstrakt, stale mieszając trzepaczką.
Podgrzać do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki, mieszając trzepaczką (nie gotować).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.