Niemieckie Spaghettini
Niemieckie Spaghettini wymaga mniej więcej 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Na $1.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 430 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, sos pomidorowy, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Spaghettini Sycylijskie, Spaghettini z oliwą i czosnkiem, oraz Spaghettini z pikantnymi owocami morza.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, brązowy mielonej wołowiny, aż Nie różowy pokazuje; odcedzić i usunąć z patelni. Brązowy kiełbasa na patelni aż gotowane przez; odcedzić.
Połącz na patelni z kiełbasą: rumiana wołowina, boczek, sos pomidorowy, pomidory i cukier. Dusić 45 minut.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron spaghettini i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Ugotowane spaghettini wymieszać z mieszanką pomidorowo-mięsną.
Wlać do naczynia żaroodpornego i piec przez 30 minut.