Najłatwiejsza W Historii Marynata Rybna
Najłatwiejsza w historii marynata rybna może być tylko marynatą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 318 kalorii, 23G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz Bourbon whiskey, olej roślinny, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Najprostsze Tacos Rybne, Marynata Rybna Śródziemnomorska, oraz Marynata do grillowanej ryby.
Instrukcje
W płytkim naczyniu wymieszaj sos sojowy, olej roślinny i Bourbon whiskey.
Umieścić filety halibuta w naczyniu i marynować 30 minut w lodówce.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Lekko nasmarować ruszt grillowy.
Umieścić halibuta na grillu i wyrzucić marynatę. Gotować 5 minut z każdej strony, aż łatwo płatki widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.