Najlepszy Kiedykolwiek Kremowy Wegański Sos Alfredo

Najlepszy Kiedykolwiek Kremowy Wegański Sos Alfredo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur sos, więc dać najlepszy kiedykolwiek kremowy wegański sos Alfredo spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 984 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka wody, orzechy nerkowca, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kremowy Vegan Alfredo Spaghetti Squash, Kremowe pieczarki alfredo {wegańskie + bezmleczne}, oraz Szybki Wegański Sos Pesto Alfredo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki dokładnie zmiksować. W razie potrzeby rozcieńczyć większą ilością wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Ciepła & służyć na makaron, warzywa, lub kurczaka!Smacznego!!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn