Najlepsza lasagne z cukinią

Najlepsza lasagne z cukinią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj najlepszej lasagne z cukinią. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.96 za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ser mozzarella, sól i pieprz, przyprawy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Cukinia lasagne z cukinią"Ricotta", Lazania Z Cukinią, oraz Lazania Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do szybkiego wrzenia. Gotować makaron lasagne 6 do 8 minut, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Połóż makaron płasko i usuń nadmiar wody ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Na patelni, brązowy mielonej wołowiny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj cebulę, sól, pieprz i włoskie przyprawy. Gotować, aż nie ma pozostałego różowego koloru w wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Odcedzić wszelkie płyny i odstawić.
7
W dużej misce wymieszać ser ricotta, ser Romano, 2 szklanki sosu do makaronu i przyprawioną mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
9
Dodaj cienką warstwę sosu makaronowego na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Dodaj warstwę makaronu wzdłuż i kilka makaronów w przeciwnym kierunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
11
Wlać obfite warstwy mieszanki ricotta na wierzchu makaronu. Górna warstwa ricotty z kilkoma liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Przez CiastoPrzez Ciasto
12
Dodaj kolejną warstwę makaronu wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
13
Rozprowadzić na 1 szklance sera mozzarella. Ułóż plastry cukinii na wierzchu sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
14
Dodaj kolejną cienką warstwę sera ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
15
Dodaj ostatnią warstwę makaronu wzdłuż. Top makaron z pozostałym sosem makaronowym, kilka liści bazylii w układzie wzrok i góry z pozostałych 1/2 Puchar ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
16
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50 do 55 minut. Jeśli ser Mozzarella stanie się zbyt rumiany, luźno przykryj kawałkiem folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Magazyn