Mój Najlepszy Mostek Wołowy
Przepis mój najlepszy mostek wołowy może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w okolicy 14 godzin i 5 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 555 kalorii, 63g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mostek wołowy, sok z cytryny, serek śmietankowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Mostek wołowy BBQ, Mostek wołowy BBQ, oraz Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mostek w pojemniku ze stali nierdzewnej lub szkła. W małej misce wymieszać bulion sos sojowy, sok z cytryny i płynny dym; wlać mostek.
Umieścić w lodówce i marynować na noc.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wyjąć mostek z marynaty i umieścić w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 6 godzin lub do miękkości.
Do sosu, w małej misce połączyć zmiękczony Serek i chrzan.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Redbank Long Paddock Shiraz-Cabernet. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Redbank Long Paddock Shiraz-Cabernet
Połączenie Shiraz i Cabernet Sauvignon z wybranego chłodnego klimatuwinnice w piecach, King i Yarra dolinach Wiktorii umożliwiły namwyprodukuj wino o niezliczonej ilości doznań smakowych. Aromaty czerwonych jagód ipikantny anyż jest dobrze zintegrowany z tostowym dębem w wyniku 12 miesięcydojrzewanie na 2-3-letnim Dębie amerykańskim i francuskim. Owocowy smak zostałoptymalizacja poprzez chłodną fermentację. Jedwabiste taniny i owoce czerwonych jagód sąwarstwowe na podniebieniu tego średnio mocnego, wyraźnie owocowego wina.Ten długi padok Shiraz Cabernet Sauvignon rozwiniekorzystnie w butelce w ciągu najbliższych 2-4 lat i można cieszyć się zobfite dania mięsne lub z grillowanym stekiem lub jagnięciną na następnym grillu.