Muszle Nadziewane Tuńczykiem

Muszle Nadziewane Tuńczykiem
Muszle Nadziewane tuńczykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, muszle makaronu jumbo, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewane Muszle Sałatki Z Tuńczyka, Muszle Jumbo Nadziewane Tuńczykiem, oraz Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować i odsączyć skorupki makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
2
Podczas gotowania makaronu, w średniej misce, wymieszać wszystkie składniki vinaigrette tylko do wymieszania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W innej średniej misce wymieszaj majonez, 2 łyżki bazylii i 1/4 łyżeczki soli. Wymieszać z tuńczykiem, marchewką, cukinią i cebulą, aż do równomiernego wymieszania. Napełnij każdą skorupę makaronu 1 okrągłą łyżką mieszanki tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
BazyliaBazylia
CebulaCebula
MakaronyMakarony
SólSól
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Półmisek z liśćmi sałaty. Ułóż muszle na sałacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
5
Podawać z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn