Mus Z Wędzonego Pstrąga Z Pomarańczą I Szczypiorkiem
Wędzony mus z pstrąga z pomarańczą i szczypiorkiem to pescatarian przepis z 20 porcjami. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka pieprzu cayenne, skórki pomarańczowej, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 38 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus Z Wędzonego Pstrąga, Mus z wędzonego pstrąga-imbb no.15 " delicious: days, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, połączyć fromage blanc, ser śmietankowy, czosnek, sól i cayenne i proces do gładkiej.
Dodać wędzonego pstrąga i połowę skórki pomarańczowej, i pulsować kilka razy tylko po to, aby połączyć.
Przełożyć do miski i delikatnie wymieszać pokrojony szczypiorek. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 4 godzin.Mus miarka do małych souffl naczynia lub inne miseczki do serwowania.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem. Pozostałą skórkę pomarańczową i szczypiorek rozsypać na wierzchu musu i podawać z wodnymi herbatnikami. Sprawia, że około 2 szklanki.Uwaga: dla bardziej ostrego smarowania podwojenie ilości wędzonego pstrąga.