Mus Z Wędzonego Pstrąga Z Pomarańczą I Szczypiorkiem

Mus Z Wędzonego Pstrąga Z Pomarańczą I Szczypiorkiem
Wędzony mus z pstrąga z pomarańczą i szczypiorkiem to pescatarian przepis z 20 porcjami. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka pieprzu cayenne, skórki pomarańczowej, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 38 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus Z Wędzonego Pstrąga, Mus z wędzonego pstrąga-imbb no.15 " delicious: days, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, połączyć fromage blanc, ser śmietankowy, czosnek, sól i cayenne i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać wędzonego pstrąga i połowę skórki pomarańczowej, i pulsować kilka razy tylko po to, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3
Przełożyć do miski i delikatnie wymieszać pokrojony szczypiorek. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 4 godzin.Mus miarka do małych souffl naczynia lub inne miseczki do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem. Pozostałą skórkę pomarańczową i szczypiorek rozsypać na wierzchu musu i podawać z wodnymi herbatnikami. Sprawia, że około 2 szklanki.Uwaga: dla bardziej ostrego smarowania podwojenie ilości wędzonego pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 38 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia9
Magazyn