Muffiny z brzoskwiniami i śmietaną
Muffiny z brzoskwiniami i śmietaną to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 279 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, mąkę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Muffiny z brzoskwiniami i śmietaną, Muffiny z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Muffiny Z Brzoskwiniami I Śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj filiżanki 12-filiżanki muffin cyny sprayem do gotowania i odstawić.
W dużej misce, wymieszać mąkę, masło, śmietana, cukier, i wanilia. Delikatnie złożyć brzoskwinie.
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane muffinki.
Piec na złoty kolor i wykałaczka włożona w środek muffinki wychodzi czysta, około 30 do 35 minut.
Niech babeczki ostygną na patelni przez 10 minut. Obróć się na talerz do serwowania i podawaj natychmiast lub Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć, przed przechowywaniem.
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.