Muffiny z brzoskwiniami i śmietaną

Muffiny z brzoskwiniami i śmietaną
Muffiny z brzoskwiniami i śmietaną to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 279 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, mąkę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Muffiny z brzoskwiniami i śmietaną, Muffiny z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Muffiny Z Brzoskwiniami I Śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj filiżanki 12-filiżanki muffin cyny sprayem do gotowania i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, wymieszać mąkę, masło, śmietana, cukier, i wanilia. Delikatnie złożyć brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4
Piec na złoty kolor i wykałaczka włożona w środek muffinki wychodzi czysta, około 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Niech babeczki ostygną na patelni przez 10 minut. Obróć się na talerz do serwowania i podawaj natychmiast lub Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć, przed przechowywaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn