Muffinki Z Oliwą Z Oliwek
Babeczki z oliwą z oliwek mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka migdałów, jajek, octu balsamicznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Muffinki Z Oliwą Z Oliwek, oraz Muffinki Z Oliwą Cytrynową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść papierowe wkładki w puszce na muffinki o pojemności 12 filiżanek.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera ubić cukier, jajka i skórki w dużej misce, aż blady i puszysty, o 3 protokół. Ubić w occie i mleku. Stopniowo beat w oleju.
Dodać mieszaninę mąki i mieszać tylko do wymieszania. Zmiażdżyć migdały z rąk, jak dodać je do ciasta i mieszać do wymieszania. Napełnij puszkę muffin prawie do górnej części papierowych wkładek.
Piec na złoty kolor i tester włożony do środka ciasta wychodzi z wilgotnymi okruchami, około 20 do 25 minut.
Przełożyć do drucianego stojaka i schłodzić przez 10 minut.
Wyjmij muffinki na talerz i pozostaw do ostygnięcia jeszcze przez 5 minut. Babeczki przesiać cukrem pudrem i podawać.