Mrożone ciasto z musem dyniowym

Mrożone ciasto z musem dyniowym
Ciasto z mrożonym musem dyniowym zajmuje od początku do końca około 35 minut . Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja zawiera 288 kalorii , 2 g białka i 13 g tłuszczu . Za 1,02 dolara za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, masła, okruchów krakersów graham i bitej polewy z kartonu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt spektakularny wynik łyżką wynoszący 22% . Podobne przepisy to Mrożone ciasto z musem dyniowym , Mrożone ciasto z musem dyniowym i Mrożone ciasto z musem dyniowym .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj okruchy krakersów, brązowy cukier i masło. Naciśnij spód i boki natłuszczonego 9-calowego ciasta. głęboki talerz na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
3 Szklanki Płatków Zbożowych Crispix, Pokruszonych3 Szklanki Płatków Zbożowych Crispix, Pokruszonych
Płatki Owsiane Stalowe (bez Substytutów)Płatki Owsiane Stalowe (bez Substytutów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Litr (około Gęstej śmietanyLitr (około Gęstej śmietany
2
Piec w temperaturze 350° przez 7-9 minut lub do momentu lekkiego zrumienienia. Całkowicie ostudzić na metalowej kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozrywany Skręt LukrecjowyRozrywany Skręt Lukrecjowy
1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
3
Do nadzienia w dużej misce wymieszaj dynię, krem marshmallow, brązowy cukier i przyprawę do ciasta dyniowego. Złóż 3-1/2 szklanki ubitej polewy. Nałóż łyżką na przygotowany spód. Przykryj i zamrażaj przez co najmniej 4 godziny lub do momentu, aż masa będzie twarda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Częściowo Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady3/4 Szklanki Częściowo Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
3 Szklanki Płatków Zbożowych Crispix, Pokruszonych3 Szklanki Płatków Zbożowych Crispix, Pokruszonych
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Cytryna I MiętaCytryna I Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Szklanek Ulubionego Sosu Pomidorowego8 Szklanek Ulubionego Sosu Pomidorowego
Litr (około Gęstej śmietanyLitr (około Gęstej śmietany
4
Udekorować pozostałą bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Częściowo Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady3/4 Szklanki Częściowo Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady

Polecane wino: Port, Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Port, Vin Santo i Late Harvest Riesling to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Winiarnia NV Mission Mountain Cocoa Vin Port z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
Rewelacyjny aperitif po kolacji. Bogaty aromat czekoladowy z posmakiem wiśni w czekoladzie. Świetnie smakuje także z lodami waniliowymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn