Piwo duszony mostek z miodowo-wapienną glazurą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 30g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, laskę cynamonu, paski skórki cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makrela pieczona z miodem, soją i piwem z sezamowo-wapienną glazurą, Piwo-duszony mostek z cebulą, oraz Chile I Piwo Duszony Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Wołowinę posypać 3/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wołowina
4
Dodać wołowinę do patelni; gotować 15 protokół, brązowienie po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Spuścić olej z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać wodę i kolejne 14 składników (przez cynamon). Doprowadzić do wrzenia; przykryć folią i piec w temperaturze 325 przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
7
Usuń wołowinę z patelni, zastrzegając płyn do gotowania. Odcedzić ciecz przez sito do miski i odtłuścić tłuszcz z powierzchni. Powrót płyn i wołowinę do patelni.
Wlać płyn do gotowania do worka. Ostrożnie odetnij 1 dolny róg torby i spuść płyn do średniego rondla, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie. Odrzuć tłuszcz. Gotować płyn na średnim ogniu, aż zmniejszy się do około 1 szklanki. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, miodu i soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
12
Wołowinę pokroić po przekątnej na cienkie plastry; podawać z sosem.