Mostek piwny duszony z miodowo-wapienną glazurą

Mostek piwny duszony z miodowo-wapienną glazurą
Piwo duszony mostek z miodowo-wapienną glazurą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 30g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, laskę cynamonu, paski skórki cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makrela pieczona z miodem, soją i piwem z sezamowo-wapienną glazurą, Piwo-duszony mostek z cebulą, oraz Chile I Piwo Duszony Mostek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wołowinę posypać 3/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
4
Dodać wołowinę do patelni; gotować 15 protokół, brązowienie po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Spuścić olej z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wodę i kolejne 14 składników (przez cynamon). Doprowadzić do wrzenia; przykryć folią i piec w temperaturze 325 przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Usuń wołowinę z patelni, zastrzegając płyn do gotowania. Odcedzić ciecz przez sito do miski i odtłuścić tłuszcz z powierzchni. Powrót płyn i wołowinę do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
8
Gotować wołowinę, uncovered, w 325 przez 1 1/2 do 2 godzin lub do mięsa jest przetargu widłowego, fastrygowanie od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
9
Usuń wołowinę z patelni, zastrzegając płyn do gotowania; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Umieść dużą plastikową torbę na zamek błyskawiczny w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Wlać płyn do gotowania do worka. Ostrożnie odetnij 1 dolny róg torby i spuść płyn do średniego rondla, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie. Odrzuć tłuszcz. Gotować płyn na średnim ogniu, aż zmniejszy się do około 1 szklanki. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, miodu i soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Wołowinę pokroić po przekątnej na cienkie plastry; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
13
Posypać równomiernie posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia29
Magazyn