Przepis Helen mostek może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 2 godziny i 45 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje $4.0 za porcję. To danie główne ma 510 kalorii, 61g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, sos pomidorowy, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Helen ' s Shoofly Pie, Struffoli babci Helen, oraz Helen Salmon Chesseball. dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Sear mostek ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z patelni i podsmażyć cebulę i czosnek. Powrót mostek na patelnię, i doprawić papryką, sól koszerna, i pieprz; przykryć sosem pomidorowym i 1 szklanka wody. Przykryć i dusić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula