Montecados (Hiszpańskie Ciasteczka)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Montecados (hiszpańskie ciasteczka) spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 110 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 72. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wyciąg z anyżu, zmielony cynamon, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Ciasteczka Anyżu Hiszpańskiego, The Nasty Bits: Spanish Smalec Cookies (Polvorones), oraz Hiszpańska Tortilla (Hiszpański Omlet Ziemniaczany).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Mąkę, cukier i cynamon wymieszać.
Dodaj stopione skrócenie, aż wszystko dobrze wymieszane. Wymieszać z anyżem i ugniatać przez 5 minut.
Zwiń w 1-calowe kulki i umieść na niepreparowanym arkuszu ciastek w odległości 2 cali.
Na każdym ciastku umieść blanszowany migdał i lekko dociśnij.
Piec w temperaturze 250 stopni F (120 stopni C) przez 30 minut. Nie chcesz smażyć ciastek. Powinny pozostać Blade.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszu cookie przez 30 minut.