Moja Sałatka Cezara. Część 2

Moja Sałatka Cezara. Część 2
Moja Sałatka Cezara. Część 2 może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka serc sałaty rzymskiej, oliwy z oliwek, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Muffinki S ' Mores: Po Części Pożywne, Po Części Odpustowe, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar.

Instrukcje

1
Umieść anchois w blenderze lub robocie kuchennym. Dorzuć czosnek, musztardę Dijon, Worcestershire i ocet. Następnie dodaj sok z cytryny. Dobrze wymieszaj. Pulsuj procesor lub mieszaj z niską prędkością przez kilka sekund. Zeskrobać boki. Przy włączonym robocie kuchennym lub blenderze wymieszaj oliwę z oliwek w małym strumieniu. Zeskrobać boki i ponownie wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
SardeleSardele
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać sól, czarny pieprz i parmezan. Pulse całość razem i wymieszać, aż dokładnie połączone. SOS przechowywać w lodówce przez kilka godzin przed użyciem go na sałatkę.Grzanki: chleb pokroić w grube plastry i pokroić w 1-calową kostkę. Wrzuć je na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
GrzankiGrzanki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu lub patelni na małym ogniu. Obrać i zmiażdżyć, ale nie posiekać 2 ząbki czosnku i dodać je do oleju. Użyj łyżki, aby przenieść czosnek wokół na patelni. Po około 3 do 5 minutach wyłączyć ogień i wyjąć czosnek z patelni. Powoli skropić oliwę z oliwek na kostkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wymieszać dłońmi, a następnie lekko posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Piec w temperaturze 200 przez godzinę, od czasu do czasu potrząsając patelnią.Godzinę po upieczeniu podgrzać do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Piec je na dużym ogniu przez zaledwie kilka minut.Sałatka: umyć i wysuszyć serca sałaty rzymskiej, pokroić sałatę nożem. Użyj obieraczki do warzyw i ogol duże, cienkie plastry parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RzymskieSerca Rzymskie
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Ok. połowy dressingu wyłożyć na wierzch sałaty. Dorzuć garść wiórków parmezanu. Daj mu dobry rzut wstępny, tak można ocenić, ile więcej opatrunku trzeba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
8
Dodaj więcej dressing i parmezan do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
9
Dodaj schłodzone grzanki. Rzucaj delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn