Miniaturowe Placki Chili
Przepis miniaturowe ciasta Chili może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 20 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ser cheddar, mąkę, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Miniaturowe Placki Mięsne, Miniaturowe ciasta pasterskie, oraz Miniaturowe Szarlotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować mielony chuck i cebulę w małym rondlu na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając, aż mięso kruszy.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiele z rondla papierowym ręcznikiem. Powrót mieszanki wołowiny do rondla. Wymieszać w wodzie i kolejnych 5 składników. Przykryć i gotować na małym ogniu 5 minut, często mieszając.
Połącz mieszankę do pieczenia, 1/4 łyżeczki chili w proszku i mleko w małej misce, dobrze mieszając. Ciasto podzielić na cztery równe porcje.
Zwiń każdą porcję między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego w koło o średnicy 2,5 cala.
Umieść w zamrażarce 5 minut lub do momentu łatwego usunięcia folii. Odwróć i dopasuj ciasto do 4 miniaturowych (1 3/4 cala) kubków muffin pan pokrytych sprayem do gotowania; usuń pozostałą plastikową folię.
Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie do miseczek Muffin wyłożonych ciastem.
Piec w temperaturze 400 przez 8 minut.
Każde ciasto posypać 1/2 łyżeczki sera.
Piec dodatkowe 2 minuty lub aż ser topi.
Wyjąć z muffin patelni filiżanki i podawać natychmiast.