Mini-babeczki z kremem bostońskim
Boston Creme Mini-Cupcakes zajmuje około 2 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 2 g białka i 9 g tłuszczu. Za 33 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24 osobom. Ten przepis był pod wrażeniem 23 osób. Mieszanka bitej śmietany, jajek, mleka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. To tani przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskał 16% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Boston Creme Pie Pancakes, Boston Creme Pie Cupcake i Boston Creme Poke Cake są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spryskaj 24 mini muffinki sprayem kuchennym.
Wymieszaj w misce mieszankę żółtego ciasta, wodę, jajka i olej roślinny, aż zwilżą. Ubijaj mikserem elektrycznym na średnich obrotach przez 2 minuty.
Łyżką nakładaj ciasto do przygotowanych foremek na mini muffiny, wypełniając je do około 2/3 wysokości.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż babeczki wyrosną i staną się lekko złotobrązowe, od 15 do 19 minut. Sprawdź gotowość po 10 minutach. Wykałaczka wbita w środek babeczki powinna wyjść czysta. Pozostaw babeczki do ostygnięcia na około 20 minut.
Wymieszaj w misce błyskawiczną mieszankę francuskiego budyniu waniliowego z mlekiem przez 2 minuty. Odstaw budyń na kolejne 5 minut, aby zgęstniał.
Do każdej babeczki wyciśnij budyń waniliowy z około 1 1/4 łyżeczki budyniu waniliowego.
Zamrozić wypełnione babeczki na co najmniej 1 godzinę, aby ułatwić ich lukrowanie.
Rozsmaruj bardzo cienką warstwę polewy czekoladowej na każdej babeczce; włóż babeczki do lodówki na 15 minut.
Na pierwszą warstwę nałóż drugą, grubszą warstwę lukru.
Na środek każdej lukrowanej babeczki nałóż małą porcję bitej śmietany i udekoruj ćwiartką wiśni maraschino. Mini babeczki przechowuj w lodówce do czasu podania.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na babeczki. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Wydanie NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Edycja rocznicowa NV Wilson Creek Almond
Ten nagrodzony złotym medalem szampan nazywany jest także szampanem „OH MY GOSH”®. To białe wino musujące jest naturalnie fermentowane i zawiera niewielką domieszkę czystych migdałów, dzięki czemu z pewnością zachwyci Twoich gości. Niezbędny szampan, który sprawi, że każda okazja będzie wyjątkowa. Świetne do deserów, przytulania, wanien z hydromasażem, pikników, kominków, brunchów i przyjęć. Bardzo popularny na wszystkich weselach tutaj.