Migdałowe Filety Z Pstrąga Z Samphire

Migdałowe Filety Z Pstrąga Z Samphire
Migdałowe filety z pstrąga z Samphire mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1022 kalorii, 87g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.52 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz trochę mąki, masła, Wielkanoc 2007: pstrąg i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pstrąg morski z samphire, krewetkami doniczkowymi i cytryną, Pieczone Filety Z Pstrąga, oraz Pieczone Filety Z Pstrąga Z Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namocz samphire w dużej misce ze świeżą wodą przez 1-3 godziny, zmieniając wodę co około pół godziny (ma to na celu zmniejszenie jej zasolenia). Myślę, że mój ma około 90 minut cierpliwości nie jest jedną z wielu moich zalet!Filety z pstrąga opłukać i osuszyć. Jeśli masz czas, Usuń drobne kości za pomocą pęsety. Brzmi to jak obowiązek, ale nie trwa to długo i łatwo jest znaleźć wszystkie starannie ułożone w linii prostej z końcami wystającymi w celu łatwego chwytania.Toast płatków migdałów w patelni non-stick na umiarkowanym ogniu, aż zaczną się brązowieją na krawędziach oglądać je uważnie, choć bo łatwo palić!Przynieś duży garnek świeżej wody do szybkiego wrzenia, wrzuć do niego odsączoną samphire i wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
SamphireSamphire
( 23)( 23)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Podgrzej tyle masła, aby obficie pokryć podstawę patelni. Filety rybne lekko posmarować mąką, a gdy masło bąbelkuje, położyć na patelni, od strony skóry w dół. Gotować około minuty, aż brzegi będą bladoróżowe, a środek filetu nadal będzie w kolorze koralowym. Odwróć je i gotuj przez kolejne 30 sekund.Posmarować pstrąga i skropić każdy filet pozostałym na patelni masłem oraz odrobiną soku z cytryny. Każdy filet ułożyć prażonymi migdałami i podawać obok samphire. Możesz skropić Samphire masłem, ale ja właśnie dałam swoją łyk soku z cytryny. Podczas gdy to wszystko się działo, ja również pieczone kilka młodych ziemniaków w piekarniku z oliwą z oliwek, czosnkiem i rozmarynem widać je w tle mojego zdjęcia.Zobacz, co inni blogerzy mieli do powiedzenia o samphire tutaj i tutaj i tutaj i tutaj.Więcej pyszności dla ciebie!Łosoś smażony na kapuście, słodkim ziemniaku i granacie
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
GranatGranat
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
SamphireSamphire
( 23)( 23)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Pikantne filety z łososia ze świeżą salsą ziołową
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
4
Pieczone steki z dyni pattypan z serem i ziołami
Składniki, których będziesz potrzebować
Pattypan SquashPattypan Squash
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Pieczone filety z łososia z roztrzepanymi oliwkami, natką pietruszki i czosnkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Filety Z łososiaFilety Z łososia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia90
Magazyn