Mieszanka warzyw ziołowych wymaga około 50 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 121 kalorii, 6 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 70 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Ten przepis z Taste of Home wymaga ząbków czosnku, pomidorów w puszkach, ryżu i oregano. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 8 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 77%, to danie jest dobre. Wypróbuj Mieszankę warzyw ziołowych, Mieszankę groszku ziołowego i Mieszankę warzywną, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Słodka żółta Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać bakłażana, cukinię, cebulę, żółtą paprykę i czosnek; gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać pomidory, ryż, 1/2 szklanki sera, bulion i przyprawy; Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala