Mieszane warzywa z wiśniami i kulkami sera Feta
Mieszane warzywa z wiśniami i kulkami sera Feta to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, lekko zieloną zieleninę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Mieszane warzywa z wiśniami Rainier, nektaryną, serem Feta i białym balsamicznym winegretem, Mieszane Warzywa Z Winogronami I Fetą, oraz Mieszane warzywa z pomidorami i fetą.
Instrukcje
Wirować Serek i feta w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Używając 1-W. łyżeczka do lodów lub łyżeczka, kulki miarki mieszanki sera na talerzu. Wyluzuj 15 minut.
Migdały wlać do płytkiej miseczki.
Kulki serowe zwijać w migdały, aby pokryć i ustawić na czystym talerzu. Schłodzić do jędrności, około 1 godziny.
W dużej misce wymieszać ocet, olej, sól i pieprz.
Dodaj zielenie i wiśnie i wrzucić do herbu. Ułóż sałatkę na talerzach i rozrzuć kulki serowe na górze.
Zrób do przodu: przez krok 1, do kilku godzin.