Mieszane owoce i wiosenne warzywa z białą czekoladą-winegret pomarańczowy
Mieszane owoce i wiosenne warzywa z białą czekoladą-pomarańczowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 308 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, oliwę z oliwek, ocet winny z szampana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Mixed Fruit, Spring Greens W. Biała Czekolada-Pomarańcza Vinaigrette, Mieszane warzywa z sokiem pomarańczowym Vinaigrette, oraz Wiosenne warzywa z pomarańczą-koper włoski Vinaigrette.
Instrukcje
Odcedzić mandarynki i sok zapasowy. W dużej misce połącz warzywa sałatkowe i owoce. Odstawić.
Aby zrobić dressing, w małym rondlu na średnim ogniu, połączyć ocet, 1/3 szklanki zarezerwowanego soku z mandarynek, sól i cukier. Delikatnie podgrzać, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z białą czekoladą do rozpuszczenia. Odstawić do ostygnięcia. Nie przechowywać w lodówce, jak biała czekolada ustawi.
Przed podaniem powoli ubijamy oliwę z oliwek. Łyżka żądaną ilość na sałatkę i wrzucić.
Podawać pozostały dressing na boku.