Swordfish w stylu sycylijskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 450 kalorii, 45g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na $5.3 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól kuchenną można śledzić to danie główne z Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miecznik W Stylu Sycylijskim, Miecznik W Stylu Sycylijskim, oraz Miecznik sycylijski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zapal grill lub rozgrzej brojlery. W małej misce wymieszaj sok z cytryny z solą, aż sól się rozpuści. Wymieszać z oregano. Powoli ubijamy oliwę i obficie doprawiamy pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Grill steki z miecznika na dużym ogniu (jak najbliżej ciepła, jak to możliwe), obracając raz, aż gotowane przez, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Miecznika
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Przełóż rybę na talerz. Nakłuć każdy stek rybny w kilku miejscach widelcem, aby sos mógł przeniknąć. Za pomocą łyżki ubić sos, a następnie skropić nim rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.