Meksykańska Pizza Z Kiełbasą
Meksykańska Pizza z kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1244 kalorii, 57g białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia mix, cebula, meksykańska mieszanka sera, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pizza z kiełbasą (Pizzan alla Salsiccia), Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Na średniej patelni na średnim ogniu pokruszyć i gotować kiełbasę, aż brązowy. Super. W dużej misce, połączyć pieczenia mix, ser cheddar i gotowane kiełbasy. Wymieszać 5 lub 6 łyżek. woda do uformowania ciasta. Przykleić cienką warstwę na dużej blasze do pieczenia lub patelni do pizzy.
Piec przez 10 minut lub do jasnobrązowego.
Rozłóż skórkę z rozgrzaną fasolą. Top z cebulą, pomidorem, kolendrą i meksykańskim serem.
Piec przez dodatkowe 10 do 15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.