Meksykańska Napa Slaw
Przepis meksykańska Napa Slaw jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 41 centów za porcję. Mieszanka ząbków czosnku, sól, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Napa Kapusta Slaw, Napa Kapusta Slaw, oraz Napa Kapusta Slaw.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce.
W małej miseczce połącz słodzik i kolejne 5 składników; dodaj do warzyw i dobrze Wrzuć. Przykryć i schłodzić 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.