Maślana Skórka z mąki kukurydzianej (pojedyncza skórka)
Maślanka Cornmeal Crust (single crust) może być tylko skorupa szukasz. Jedna porcja zawiera 1665 kalorii, 22g białka, oraz 103g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, mieloną mąkę kukurydzianą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placek Śliwkowo-jabłkowy, Veggie Pot Pie z mąki kukurydzianej Pie Crust, oraz Easy Cornmeal Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; pokroić na skracanie i masło blenderem do ciast lub opuszkami palców, aż mieszanina będzie wielkości małego groszku.
Maślankę rozsypać równomiernie na powierzchni, widelcem mieszać aż do zwilżenia suchych składników. Przykryć i schłodzić 1 godzinę, w razie potrzeby.
Ciasto rozwałkować do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni (około 12 cali średnicy).
Umieść w 9-calowej płytce pie; złóż krawędzie pod i zaciskaj.