Masło Z Tuńczyka I Kapara

Masło Z Tuńczyka I Kapara
Masło z tuńczyka i Kapara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 34g białka, oraz 66 g tłuszczu. Jeśli masz tunan w oliwie z oliwek, masło, kapary i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki z tuńczyka zapiekane z masłem kaparowym, Tuńczyk Zapiekany Z Nasionami Kopru Włoskiego I Masłem Caper Brown, oraz Dip Z Kapara Z Tuńczyka dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Grgich Hills Estate Merlot z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia13
Magazyn