Masło Dyniowe Miodowo-Imbirowe
Masło dyni Honey Ginger jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przyprawa. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 286 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli masz gałkę muszkatołową, imbir, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 691 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Imbirowo-Miodowe Z Dyni, Naleśniki dyniowo-imbirowe z masłem imbirowym, oraz Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć dynię, jabłecznik, starte jabłko, miód, świeży imbir, cynamon, mielony imbir, gałka muszkatołowa i goździki w ciężkim dnie, średni rondel. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest gęsta, około jednej godziny. Podziel masło dyni między trzy słoiki 8 uncji i przechowywać w lodówce przez okres do dwóch miesięcy.