Masło Czosnkowo-Ancho
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać czosnek-Ancho masło spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, ciepłą wodę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Stek z Nowego Jorku z pieczonym czosnkiem i masłem Ancho, Brokuły pieczone z masłem Ancho, oraz Brokuły Pieczone Z Masłem Ancho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć chile w ciepłej wodzie w 1 szklance miary, aż zmięknie, około 30 minut, a następnie odcedzić.
Drobno posiekać kolendrę i czosnek razem w robocie kuchennym.
Dodaj chile, sok z limonki, cukier i sól, a następnie proces, aż drobno posiekane.
Dodać masło i zmiksować na gładką masę, następnie łyżkę do ramekinu lub zwinąć do cylindra za pomocą pergaminu.
Uwaga kucharzy: masło czosnkowo-ancho utrzymuje, szczelnie przykryte i schłodzone przez 1 tydzień