Martini Z Marakui
Martini z marakui może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na napoje. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 24 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z marakui, skórki pomarańczowej, likieru pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Kurczak z sosem z marakui na suszonych owocach i orzechach Orzo, Suflet Z Marakui Glacé Z Zupą Owocową Ananasa, oraz Mrożone paluszki owocowe z marakui i mżawką z limonki.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w shakerze do martini wypełnionym lodem. Wstrząsnąć i przecedzić do szklanki martini.
Udekoruj gwiezdnym owocem lub plasterkiem pomarańczy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Aromaty czarnej wiśni, podłogi lasu, lawendy, maliny, krakersa Grahama, płatka róży i wanilii. Smaki wiśni bing, czerwonej porzeczki, żurawiny, ziemi, kakao, minerału.