Mandu (pierogi Koreańskie)

Mandu (pierogi Koreańskie)
Mandu (Koreańskie pierogi) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 25 i kosztuje 28 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kimchi, olej sezamowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Mandu (pierogi Koreańskie), Koreańskie pierogi i świeża sałatka z pikantnym, pikantnym i słodkim dressingiem (Bibim Mandu), oraz Kimchi Mandu (Koreańskie Pierogi Kimchi).

Instrukcje

1
Drobno posiekać kimchi i wycisnąć jak najwięcej płynu, jak to możliwe ręcznie. Wycisnąć wodę z tofu.Zwykle umieszczam tofu pod ciężkim przedmiotem, takim jak deska do krojenia, aby najpierw wycisnąć wodę, a następnie ścisnąć ręcznie. Ponadto, za pomocą gazę będzie wyciskanie łatwiejsze. Kiełki fasoli blanszujemy we wrzącej wodzie, odcedzamy, siekamy i wyciskamy wodę. Cebulę drobno posiekać i wycisnąć wodę. Cebulki drobno posiekać.Wyciśnięte składniki powinny być suche i kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
KimchiKimchi
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2
Połącz wszystkie składniki w dużej misce i dobrze wymieszać ręcznie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Połącz wszystkie powyższe składniki i dobrze wymieszaj.
2
Podawać mandu z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn