Malina & banan imbir crunch
Raspberry & banana Ginger crunch to przystawka, która służy 4. Jedna porcja zawiera 796 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Banany, maliny, ciastka z piernikiem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak wybitny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Rabarbarowo-Malinowy Crunch, Malinowy Crunch Brownies, oraz Ciasto malinowo-amaretti crunch.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Grubo pokroić banany w szerokie, płytkie naczynie (okrągłe naczynie o średnicy 20 cm działa dobrze). Maliny rozsypać na wierzchu.
Włożyć herbatniki do solidnej miski lub starego rondla i bash z końcem wałka do ciasta, aż zredukowane do okruchów. Wymieszać z cukrem, następnie masło, upewniając się, że wszystkie okruchy są dobrze pokryte. Równomiernie rozsypać owoce.
Piec przez 20-25 minut, aż zacznie kolorować. Pozostaw na co najmniej 10 minut, aby polewa się chrupiła: możesz nawet ugotować ją tuż przed zjedzeniem dania głównego i poczekać w ciepłym miejscu, aż skończysz.
Podawać ze śmietaną lub kremem.