Makaroniki Kokosowo-Migdałowe
Makaroniki kokosowo-migdałowe to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 337 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Mieszanka cukru, białka jaja, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Makaroniki Kokosowo-Migdałowe, Makaroniki Kokosowo-Migdałowe, oraz Makaroniki Kokosowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 300ºF. Przykryj arkusz ciastek folią aluminiową lub papierem pergaminowym. Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości,aż się spieni. Ubij w cukrze, 1 łyżkę na raz; kontynuuj ubijanie, aż będzie sztywny i błyszczący. Nie podbierać.
Wlać do średniej miski. Złożyć w ekstrakt z migdałów i kokosa.
Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty około 1 cala od siebie na arkuszu ciastek.
Umieść 1 kawałek wiśni na każdym ciastku.
Piec 20 do 25 minut lub tylko do krawędzi są jasnobrązowe. Schłodzić 10 minut; wyjąć z folii do stojaka z drutu.