Makaron Udon z Miso gotowaną tilapią

Makaron Udon z Miso gotowaną tilapią
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Udon makaron z Miso gotowane Tilapia może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 39g białka, oraz 5G tłuszczu. Na $5.99 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz szalotki, Udon makaron, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Makaronem Udon Miso, Zupa Z Makaronem Udon Miso, oraz Warzywa i Udon w rosole z kurczaka-Miso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym garnku na dużym ogniu, doprowadzić wodę do wrzenia na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Na dużej patelni na średnim ogniu wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem ryb i makaronu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć do gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodaj filety tilapia, przykryj i kłusuj przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
5
Dodaj makaron udon do szybko wrzącej wody i gotuj przez 6 do 8 minut dla cienkiego udon i 10 do 12 minut dla grubszego udon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron UdonMakaron Udon
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Udon podawać w misce z rosołem miso. Top z gotowanej tilapii i posiekane szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
TilapiaTilapia
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn