Makaron Udon z Miso gotowaną tilapią
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Udon makaron z Miso gotowane Tilapia może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 39g białka, oraz 5G tłuszczu. Na $5.99 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz szalotki, Udon makaron, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Makaronem Udon Miso, Zupa Z Makaronem Udon Miso, oraz Warzywa i Udon w rosole z kurczaka-Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym garnku na dużym ogniu, doprowadzić wodę do wrzenia na makaron.
Na dużej patelni na średnim ogniu wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem ryb i makaronu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć do gotować.
Dodaj filety tilapia, przykryj i kłusuj przez 10 minut.
Dodaj makaron udon do szybko wrzącej wody i gotuj przez 6 do 8 minut dla cienkiego udon i 10 do 12 minut dla grubszego udon.
Udon podawać w misce z rosołem miso. Top z gotowanej tilapii i posiekane szalotki.