Lukier Z Szarlotki Francuskiej

Lukier Z Szarlotki Francuskiej
Francuska Szarlotka może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, cukru cukierniczego, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Ciasto jabłkowo-Kardamonowe z lukrem jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, masło śmietankowe. Zmiksować w mące i cukrze. Następnie wymieszać w mleku i wanilii. W celu zwiększenia konsystencji lukru można dodać więcej mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
LukierLukier
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Polewamy schłodzoną szarlotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
LukierLukier

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn