Lukier Budyniowy Cappuccino

Lukier Budyniowy Cappuccino
Lukier budyniowy Cappuccino wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. mieszanka galaretki o smaku waniliowym pudding instant, mleko, mocna kawa maxwell house i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Cappuccino, Budyń Cappuccino Niskotłuszczowy, oraz Tort Czekoladowy Mokka Z Lukrem Cappuccino.

Instrukcje

1
Ubić suchy budyń wymieszać, mleko i kawę w średniej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
KawaKawa
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać z chłodnym batem.
3
Rozprowadzić na ostudzonym cieście lub babeczkach. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn