Ludzie Kochają Pizze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ludziom miłość Pizzettes spróbować. Ten przepis służy 16. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, czosnek i, ser mozzarella następnie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Lepkie cynamonowe figi-Guest Post by Food Lust people Love, Love Week: we Love ... graham Sweet Potato Cupcakes, oraz Pizzetki Serce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej pozycji.
Umieść kamień do pizzy na stojaku, jeśli chcesz.
Rozgrzać piekarnik do 500 lub więcej stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu.
Dodać mielony czosnek i gotować wirowanie patelni często aż czosnek skwierczy i po prostu zaczyna kolor, o 2 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić czosnek do ostygnięcia jeszcze w oleju.Ciasto podzielić na 16 piłek do ping-ponga (lub nieco mniejszych). Spłaszczyć lub toczyć każdą kulkę w cienki dysk o średnicy około 3 ½ cala.
Połóż je na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia lekko posypanej mąką kukurydzianą. Nie tłoczyć je, może trzeba użyć dwóch blach do pieczenia.
Pozostaw w temperaturze pokojowej co najmniej 20 minut przed kontynuowaniem.Jeśli krążki ciasta schowały się po odpoczynku, użyj opuszków palców, aby przywrócić je do średnicy około 3 ½ cala.
Posmaruj każdą z nich odrobiną schłodzonej mieszanki czosnku i oliwy z oliwek, uzyskując mnóstwo chrupiących kawałków czosnku na każdym dysku. Na każdej z nich równomiernie podzielić mozzarellę, a następnie rozmaryn mielony i parmezan.
Udekoruj 2 lub 3 plastrami czosnku, niewielką gałązką rozmarynu i niewielką mżawką oliwy z oliwek na pizzę,
Piec pizzetki w bardzo gorącym piekarniku 6 do 8 minut, lub aż skórki są złote i chrupiące z serem coraz lekko zwęglone. Obserwuj je uważnie, ponieważ mogą szybko przejść od zwęglonego do spalonego.
Podawać na gorąco.Jak to: jak Ładowanie...