Zmiażdżona Marchewka

Zmiażdżona Marchewka
Zmiażdżone marchewki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 125 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok pomarańczowy, szalotki, miód i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Potłuczone Ziemniaki, Smażony dip fasolowy, oraz Rozbite Psy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki i smażyć do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodać kolendrę i gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
4
Dodaj marchew, sok, miód, sól, pieprz i 1/2 szklanki wody. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
PieprzPieprz
MiódMiód
SokSok
WodaWoda
SólSól
5
Przykryć i gotować, aż marchewki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
6
Zdjąć z ognia, zacieru widelcem lub masher ziemniaczany, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn