Lite Ciasto Marchewkowe

Lite Ciasto Marchewkowe
Lite ciasto marchewkowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz maślankę, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Lite Ciasto Marchewkowe, Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować i mąkę jeden 9x13 calowy patelni lub dwa 9 calowe okrągłe patelnie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Oddzielić jajka i ubić białka do uzyskania piany, następnie kontynuować ubijanie i stopniowo dodawać 1/2 szklanki białego cukru. Beat until stiff.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
3
W dużej misce połączyć; mąka ciasto, mąka pszenna, brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, i cynamon, wymieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka TortowaMąka Tortowa
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać olej i maślankę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodać żółtka i dobrze wymieszać. Złożyć białka, a następnie marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
MarchewMarchew
6
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 35 minut. Schłodzić i zamrozić ulubionym twarogiem lukier za pomocą lekkiego twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Ser śmietankowy O Obniżonej Zawartości TłuszczuSer śmietankowy O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn