Letnia Sałatka Makaronowa II

Letnia Sałatka Makaronowa II
Summer Pasta Salad II to danie główne na 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka, 36 g tłuszczu i łącznie 592 kalorie. Za 2,03 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny na Czwarty Lipca. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką pietruszkę, sos sałatkowy, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 46%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Letnia sałatka z makaronem i Dlaczego nie należy spłukiwać makaronu zimną wodą, Letnia sałatka z makaronem i Dlaczego nie należy spłukiwać makaronu zimną wodą oraz Letni makaron Sałatka i o tym, dlaczego nie należy płukać makaronu zimną wodą.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Greckiego Sosu Winegret Do Sałatki1 Szklanka Greckiego Sosu Winegret Do Sałatki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 15-uncjowa Puszka Koncentratu Pomidorowego1 15-uncjowa Puszka Koncentratu Pomidorowego
2
Dodaj makaron rotini i gotuj przez 8 do 10 minut lub do momentu, aż będzie al dente; odcedzić i przepłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RotiniRotini
1 Szklanka Greckiego Sosu Winegret Do Sałatki1 Szklanka Greckiego Sosu Winegret Do Sałatki
3
W misce wymieszaj ugotowany makaron, czerwoną paprykę, cukinię, cebulę, oliwki, serca karczochów, brokuły, salami, pepperoni i ser mozzarella. Mieszaj, aż dobrze się wymiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Wiejska Z KentuckySzynka Wiejska Z Kentucky
Karczochy SercaKarczochy Serca
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kawałki Wielkości Zapałki1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kawałki Wielkości Zapałki
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
BrokułyBrokuły
CukiniaCukinia
Z Celofanowymi FalbankamiZ Celofanowymi Falbankami
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
8 Do 10 Ząbków Prażonego Czosnku8 Do 10 Ząbków Prażonego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Lekki Tuńczyk W Wodzie, Odsączony I PłatkowanyLekki Tuńczyk W Wodzie, Odsączony I Płatkowany
4
Wlać jedną szklankę dressingu i dobrze wymieszać. Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
5
Gdy wszystko będzie gotowe do spożycia, wymieszaj z pozostałą szklanką sosu, parmezanem, natką pietruszki, solą, pieprzem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okrągły Ser Brie Lub Ser Brie Z ZiołamiOkrągły Ser Brie Lub Ser Brie Z Ziołami
Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)
Krewetki, Gotowane I MieloneKrewetki, Gotowane I Mielone
16 Surowych Ostryg W Półskorupie16 Surowych Ostryg W Półskorupie
Słoik Marynowanych Plasterków Imbiru, OdsączonySłoik Marynowanych Plasterków Imbiru, Odsączony
6
Udekoruj cząstkami pomidorów
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Lubisz, Dodaj Nasiona)(jeśli Lubisz, Dodaj Nasiona)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn