Lekko Peklowany Tuńczyk Z Oliwkami, Pomarańczą I Ogolonym Koprem Włoskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj lekko utwardzonego tuńczyka z oliwkami, pomarańczą i ogolonym koprem włoskim. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 739 kalorii, 68g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Mieszanka pieprzu, oliwki cerignolan, 2 cebulki kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Ogolony koper włoski z pomarańczą i oliwkami, Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczą, zielonymi oliwkami i pistacjami, oraz Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.