Lekko Peklowany Tuńczyk Z Oliwkami, Pomarańczą I Ogolonym Koprem Włoskim

Lekko Peklowany Tuńczyk Z Oliwkami, Pomarańczą I Ogolonym Koprem Włoskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj lekko utwardzonego tuńczyka z oliwkami, pomarańczą i ogolonym koprem włoskim. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 739 kalorii, 68g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Mieszanka pieprzu, oliwki cerignolan, 2 cebulki kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Ogolony koper włoski z pomarańczą i oliwkami, Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczą, zielonymi oliwkami i pistacjami, oraz Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia53
Magazyn