Lawendowo-marynowana noga jagnięca

Lawendowo-marynowana noga jagnięca
Lawendowo-marynowana noga jagnięca jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 324 kalorie, 41g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz sardelę, wino, lawendę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lawendowo-marynowana noga jagnięca, Jagnięcina Lawendowo-MIODOWA, oraz Auberge Francuska marynata Lawendowa do wołowiny, jagnięciny lub kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając małego, ostrego noża, wykonaj 24 nacięcia na całej Barance. Każde nacięcie posmarować kawałkiem sardeli i czosnku oraz szczyptą rozmarynu. Na patelni połączyć 1/4 szklanki oliwy z oliwek z winem i lawendą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
SardeleSardele
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Dodaj jagnięcinę i dobrze płaszcz. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Rozpal grilla. Doprowadzić jagnięcinę do temperatury pokojowej i doprawić solą i pieprzem. Grillować jagnięcinę na umiarkowanie niskim ogniu przez około 40 minut, lub aż lekko zwęglone i natychmiastowy odczyt termometr włożony w najgrubszej części rejestruje 125 średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia, przykryć folią i pozostawić na 10 minut przed cienkim krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Podawać z cytryną i dodatkową oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn